Er du klar til Krolf?

Halvt krocket, halvt golf, helt sjovt! Krolf er aktivitet, hvor alle kan være med, og det giver både motion og hyggeligt samvær.

Kan du lide sociale stunder på græsplænen og motion i et roligt tempo? Så er krolf lige noget for dig.

Krolf er en blanding af krocket og golf. Udstyret er næsten, som du kender det fra krocket med en kraftig kølle og en stor kugle, og spillereglerne er stort set ligesom i golf. Det handler om at få kuglen i hul på færrest mulige slag.

Banen er langt mindre end i golf. Du kan sagtens spille krolf på græsplænen derhjemme, men det er meget sjovere at spille sammen med andre i en klub.

I Herskind Boldklub er vi i dialog med DGI, som i øjeblikket er i fuld gang med et udbrede Krolf – og alene i år er der startet over 60 Krolfklubber i Østjylland, så der er stor interesse for denne nye sport. Og i HB går vi derfor med planer om at etablere en Krolf bane såfremt der er den fornødne opbakning.

Er du interesseret, så er der Krolf intro aften i HB’s klubhus, hvor du kan høre mere om sporten:
Onsdag den 8/1-2020 kl. 19:00
(Tilmeding er nødvendig og skal ske til enten:
peterlibergren@gmail.com eller mogens@enevoldsen.dk)

Du kan læse mere om Krolf sporten her