HB Familiesvømning 2021/22

KOM I SVØMMEHALLEN MED HERSKIND BOLDKLUB

Herskind Boldklub har igen i år lavet en aftale med Hinnerup-badet om at leje deres faciliteter hver fredag hen over vinteren, så vi alle kan komme en tur i svømmehallen. 

HB Familiesvømning er et hold for hele familien, uanset om man er super svømmer, mere til den varme sauna, spring fra vipper eller bare kan lide at soppe lidt rundt i det lave bassin. 

Hinnerup-badet er en stor svømmehal med alle tænkelige faciliteter og derfor er der også plads til alle. 

  • Der vil være 2 svømmebaner, som er spærret af og dedikeret til dem som vil svømme.
  • For børn og barnlige sjæle er der fri leg i den del af svømmebadet som ikke er spærret af og man kan benytte alt det vandlegetøj, som Hinnerup-badet råder over.
  • Der er udspringsvipper og rutsjebane til de mere vovede.
  • Til de helt små og deres forældre, er der et lavtvandsbassin med varmt vand, hvor man kan hygge sig og blive fortrolig med det at være i vandet. 
  • Har man haft en hård uge på arbejde eller i skolen, så kan få løsnet de ømme muskler i dampbadet. 
  • Vil man hellere ordne verdenssituationen over en svedetur, så er der mulighed for at sætte sig i saunaen og bliver varmet godt og grundigt igennem. 

Se mere om Hinnerup-badet på www.hinnerupbadet.dk 

Som sædvanligt har vi Hinnerup-badet helt for os selv hver fredag fra kl. 18:30 og en time frem. 

Sæsonen starter fredag d. 17. september 2021 og fortsætter til d. 8. april 2022 og der vil være 26 fredage med svømning henover vinteren.

Prisen for hele familien er kr. 1.950,- for en hel sæson (Gælder alle som har folkeregistreringsadresse på den tilmeldte adresse).
Et personligt abonnement koster kr. 780,- for en hel sæson. 

Det er muligt at tage en gæst med i svømmehallen. Vedkommende skal bare købe en gæstebillet til kr. 35,- og følges med en, som har betalt abonnement. 

For at alle har mulighed for at komme med, er der arrangeret buskørsel fra Herskindskolen til Hinnerup-badet og retur, men man er selvfølgelig også velkommen til selv at køre til Hinnerup-badet. 

Det koster ikke noget at tage bussen og man møder bare op på Herskindskolen eller ved et af de 2 stop på Langelinie, i god tid inden afgang. Bussen afgår fra Herskindskolen kl. 18:00 og er tilbage på skolen igen kl. 20:05. 

Tilmelding til HB Familiesvømning sker her på Herskind Boldklubs hjemmeside nedenfor. 

Har du spørgsmål til ovenstående så kontakt Asbjørn Winther på asbjorn@thewinthers.com eller på telefonnummer 60 60 93 64.