“Lokal SPORT med trivsel i højsædet”

Idet vi i Herskind Boldklub er bevidste om, at vi er en mindre idrætsforening i et lille samfund, baseret på frivillige ledere og frivillig arbejdskraft, er vores vigtigste opgave og vision at skabe:

Sponsorerne er et vigtigt element i forbindelse med at kunne realisere Herskind Boldklubs visioner, de spiller en stor rolle i forhold til klubbens virke og er medvirkende til at vi løbende kan udvide vores aktiviteter og indkøbe nødvendigt udstyr. Vi takker sponsorerne for den løbende opbakning.

HB Sommerfesten 2023 featured image

HB Sommerfesten 2023

Så er det atter tid til årets brag af en sommerfest. Der er masser af underholdning og aktiviteter for både børn og voksne. Tag et kig på programmet for årets sommerfest allerede idag. Vi ses!!

Læs mere

Blog & Nyheder

Oprykning til Serie 4

Stort TILLYKKE til HB’s Seniorhold som idag i silende regnvejr kunne spille den sidste kamp i deres pulje. Og samtidig kunne holdet konstatere at de i næste sæson er rykket op i Serie 4. Vi ser frem til endnu flere spændende kampe i næste sæson… og hvor er det GODT KÆMPET gutter og tillykke med […]

Dobbelt støtte til HB med OK’s app!

Nu kan du støtte Herskind Boldklub med hele 10 øre pr. liter, når du tanker med OK’s app. Husk at have Herskind Boldklub indsat under sponsorstøtte i app’en. Du finder klubben under MIG og SPONSORSTØTTE. Betaler du med dit OK Kort, støtter du fortsat med 5 øre pr. liter. Det koster dig ikke en øre […]