HB Floorball Juleturnering 2019

Man skal være varsom med at knytte attributter som legendarisk og episk til en floorball turnering, men ikke desto mindre tør vi godt gøre det i forbindelse med HB Floorball juleturneringen 2019…..

5 hold stillede til start – et hold fra Voel, Struerdrengene fra Aarhus og 3 hold fra egne rækker her i Herskind Boldklub. Og efter et par timer stod det klart at vandrepokalen må en tur til Voel (men husk nu Voel… den er kun til låns). Struerdrengene blev nummer 2 og Herskind holdene måtte deles om resten. Det var en fair og jævnbyrdig turnering.

I dagens anledning var kampene under supervison af et kyndigt dommerbord, som prøvede at styre kampene efter bedste evne, mens de også skulle nå at prøvesmage pebbernødder, kaffe og uddele præmier til udvalgte spillere.

Kampene havde endda tiltrukket tilskuere fra det lokale opland, og om det var disse tilskuere der var med til at der var udprægede nerver hos hjemmeholdene vides ikke….men vi må gøre det bedre næste gang så pokalen igen kan overvintre i Herskind.

Tak til alle der mødte op – det var i den grad en sjov aften. Og god jul til alle – og skulle du også få lyst til at spille Floorball, ja så meld dig til den nye sæson i det nye år…..Vi ses.