Sponsor arrangement 2020

Kære sponsor for Herskind Boldklub

Endnu en sæson er ved at være gået og derfor vil det glæde os at se jer til det årlige sponsorarrangement:

Lørdag den 21. marts 2020 kl. 17:30

I år bryder vi traditionerne en smule og byder jer udenbys, dog ikke længere end at vi sørger for at man kommer hjem samme aften.
Der er fælles samling i hallen kl. 17:30, derefter vil der være en hyggelig transport til Timm Vladimirs Køkken i Århus.

Kl. 18:30 skal vi være klar i køkkenet. Dvs. at man inddeles i grupper og man skal nu lave en hemmelig menu, som er udvalgt af bestyrelsen. Der er naturligvis erfarne kokke der hjælper til undervejs.
Der vil under hele processen naturligvis være drikkevarer og vi slutter af med at nyde den dejlige mad vi selv har kokkereret.

I løbet af aftenen vil der være rig mulighed for at hygge og networke på tværs af det lange køkkenbord med de øvrige lokale sponsorer. Klubbens bestyrelse og instruktører deltager også i arrangementet.

Tilmelding: Senest tirsdag d. 3. marts 2020 til birgittehojklint@hotmail.com eller sms/tlf.: +45 22 35 20 08.

Hver sponsor kan deltage med 2 personer.

Vi ser frem til en hyggelig og inspirerende aften!

Mange hilsner fra Herskind Boldklubs bestyrelse:
Peter, Jesper, Mogens, Jakob, Søren & Birgitte