Så er HB Familiesvømning startet…

Så er HB Familiesvømning startet og vi har været i svømmehallen for første gang.  Her er et par stemningsbilleder fra cafeteriet efter at vi havde været inde og svømme.

Vi var i alt 12 familier og 48 personer i går og den første feedback har været overvældende positiv og umiddelbart fornemmer jeg at alle havde en rigtig god aften.

7 årige Aske fortalte mig, mens vi sad og tog sokker på, at det faktisk havde været bedre end forventet!! Han viste mig med hænderne at han havde regnet med at det ville blive godt (ca. 10 cm mellem hænderne) men at det faktisk havde været så godt (ca. 30 cm mellem hænderne) 🙂

Hinnerupbadet havde været så søde at byde os velkommen til deres svømmehal med både kaffe, frugt og 2 forskellige slags kager. Så der var mulighed for at gå fra vandet og direkte op til balkonen og få en tår kaffe eller et stykke frugt/kage. Sikke en velkomst!!

Ca. halvdelen af familierne havde valgt selv at køre til Hinnerup og resten tog bussen fra Herskindskolen.

Der er plads til flere i både bussen og vandet så man kan sagtens nå at melde sig til HB familiesvømning, selvom vi er startet. Skulle man være i tvivl om det er noget for familien, så er man velkommen til at komme med en gang uden betaling. Man skal bare lige melde sende en mail til mig inden, så jeg ved at i kommer.

Med venlig hilsen
Asbjørn