HB Familiesvømning – Ny sæson er klar!!

Så er den 4. sæson af HB Familiesvømning på plads og tilmeldingen er åben. Så skynd jer ind på Herskind Boldklubs hjemmeside og få jer meldt til.

https://herskindboldklub.dk/cms/svoemning-holdoversigt/

Hvis ikke du har hørt om HB Familiesvømning før så er det en mulighed for at komme i svømmehallen hver fredag hen over vinteren. Vi har lejet hele svømmehallen samt tilhørende faciliteter og derfor har vi også det hele for os selv. Der er mulighed for at svømme baner hvis man har lyst til det og børn / barnlige sjæle kan lege i resten af det store bassin og springe fra vipper eller tage en tur i rutsjebanen.

Der er et varmt vands bassin, hvor man kan hygge sig og få en snak med de andre. Der er masser af vandlegetøj og bolde til at lege med og det er også svømmevinger og bælter til dem der har brug for det.

Vi har også adgang til både dampbad og sauna, så der er rig mulighed for at slappe helt af efter en lang uge.

Der er arrangeret buskørsel fra Herskind skolen til Hinnerupbadet og retur, så man behøver ikke selv køre derover. De sidste sæsoner har også vist at det er smadder hyggeligt at tage bussen sammen med en masse andre børn og voksne.

Du kan finde alle detaljerne omkring HB Familiesvømning hvis du klikker på linket længere oppe.

Til slut et citat fra flere af dem som har været med til HB Familiesvømning i de foregående sæsoner.

“Det er en fantastisk måde at starte weekenden på!!”

Du er velkommen til at tage fat i mig på mail eller telefon hvis du har spørgsmål til HB Familiesvømning og det er også helt ok at tage med en gang uden at tilmelde sig, så du kan prøve det af.

Vi ses i svømmehallen !!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *