Svømning – Holdoversigt

Kom i svømmehallen med Herskind Boldklub.

Herskind Boldklub har lavet en aftale med Hinnerup-badet om at leje deres faciliteter hver fredag hen over vinteren og derved bliver det muligt for alle at komme i svømmehallen.

Familiesvømning er et hold for hele familien, uanset om man er super svømmer, mere til den varme sauna, spring fra vipper eller bare kan lide at soppe lidt rundt i det lave bassin.

Hinnerup-badet er en stor svømmehal med alle tænkelige faciliteter og derfor er der også plads til alle.

• Der vil være 2 eller 3 svømmebaner, som er spærret af og dedikeret til dem som vil svømme.
  • For børn og barnlige sjæle er der fri leg i den del af svømmebadet som ikke er spæret af og man kan benytte alt det vandlegetøj, som Hinnerup-badet råder over.
  • Der er også udspringsvipper og rutsjebane til de mere vovede.
  • Til de helt små og deres forældre er der et lavtvandsbassin med varmt vand, hvor man kan hygge sig og blive fortrolig med det at være i vandet.
  • Har man haft en hård uge på arbejde eller i skolen, så kan få løsnet de ømme muskler i dampbadet.
  • Vil man hellere ordne verdenssituationen over en svedetur, så er der mulighed for at sætte sig i sauna og bliver varmet godt og grundigt igennem.

Se mere om Hinnerup-badet på www.hinnerupbadet.dk

Vi har Hinnerup-badet helt for os selv hver fredag fra kl. 18:30 og en time frem.

Sæsonen starter den 26. oktober og den sidste tur er den 3. maj og der vil være 25 fredage med svømning henover vinteren.

Prisen for en husstand er kr. 1.500,- for en hel sæson (Husstandsabonnement gælder alle som har folkeregistreringsadresse på den givne adresse).
Et personligt abonnement koster kr. 625,- for en hel sæson.

Det er muligt at tage en gæst med i svømmehallen. Vedkommende skal bare købe en gæstebillet til kr. 30,- og følges med en, som har betalt abonnement.

For at alle har mulighed for at komme med, er der arrangeret buskørsel fra Herskindskolen til Hinnerup-badet og retur, men man er selvfølgelig også velkommen til selv at køre til Hinnerup-badet.

Det vil ikke koste noget at tage bussen og man møder bare op på Herskindskolen i god tid inden afgang. Bussen afgår fra Herskindskolen kl. 17:50 og er tilbage på skolen igen kl. 20:10.

Tilmelding til HB Familiesvømning sker her på Herskind Boldklubs hjemmeside nedenfor.

Har du spørgsmål til ovenstående så kontakt Asbjørn Winther på asbjorn@thewinthers.com eller på telefonnummer 60 60 93 64.

Har du lyst til at blive livredder?

Herskind Boldklub har brug for livreddere, som vil hjælpe med at passe på HB familiesvømmerne om fredagen hen over vinteren.

Herskind Boldklub betaler for uddannelsen og du vil blive en del af et team af livreddere, som på skift har ansvaret for Familiesvømning.

Du skal minimum fylde 17 år i 2018 for at kunne blive livredder og du kan se mere om hvad det kræver for at blive godkendt livredder på Dansk Svømmeunions hjemmeside.

Er du interesseret i at høre mere så kontakt Asbjørn Winther på asbjorn@thewinthers.com eller på telefon 6060 9364 efter kl. 16.