Motionscenter i Herskind?

Herskind Boldklub’s “Fitness gruppe” havde her til aften besøg af “Bevæg dig for Livet” – https://www.bevaegdigforlivet.dk/fitness/om-os som er en fælles fitness afdeling under DGI/DIF. Afdelingen arbejder med at etablere og udvikle fitness i foreninger som vores.

Formålet med mødet var helt konkret at rådgive os i processen omkring etablering af et motionscenter i forbindelse med Herskind Boldklub. Der er mange muligheder og beslutninger foran os og ligeledes et stort potentiale i forhold den erfaring som “Bevæg dig for Livet” har samlet fra andre byer af samme størrelse som Herskind. Byer der har etableret forenings fitness med succes.

Det var et positivt møde, med en masse forslag til hvordan vi kommer videre. Konkret kommer vi i næste fase til at arbejde med et budget for etablering og driften og dermed også den første afstemning af ambitionsniveauet.

Er du nysgerrig på projektet, har du lyst til at deltage i arbejdet eller har du gode ideer og indspark til et muligt kommende motionscenter, så kom til generalforsamlingen i Herskind Boldklub (læs mere her) – her letter vi mere af sløret for de kommende planer. Motionscentret er nemlig på agendaen for generalforsamlingen.

mvh,
Fitness Gruppen
(Helle P. Hansen, Peter Libergren, Ulla Ø. Hansen, Torben Kækel, Asbjørn Winther, Jesper G. Jacobsen, Lars Dahl, Liv S. Madsen og Mogens Enevoldsen)