Idet vi i Herskind Boldklub er bevidste om, at vi er en mindre idrætsforening i et lille samfund, baseret på frivillige ledere og frivillig arbejdskraft, er vores vigtigste opgave og vision at skabe:

“Lokal SPORT med trivsel i højsædet” 

Sponsorerne er et vigtigt element i forbindelse med at kunne realisere Herskind Boldklubs visioner, de spiller en stor rolle i forhold til klubbens virke og er medvirkende til at vi løbende kan udvide vores aktiviteter og indkøbe nødvendigt udstyr. Vi takker sponsorerne for den løbende opbakning.

HB Familiesvømning featured image

HB Familiesvømning

Nyhed... Kom i svømmehallen med Herskind Boldklub. Herskind Boldklub har lavet en aftale med Hinnerup-badet om at leje deres faciliteter hver fredag hen over vinteren og derved bliver det muligt for alle at komme i svømmehallen.

Læs mere

Blog & Nyheder

Introkursus i genoplivning

Vi havde her til aften besøg af Philip Caap, som er frivillig instruktør fra Hjerteforeningen. Han arbejder til daglig som læge på Viborg sygehus og skulle give os alle et introkursus i genoplivning. Vi fik en grundig og kyndig gennemgang af hele forløbet ved en genoplivning med hjælp af hjertestarter og alle deltagere fik desuden […]

Den nye generation

Under kyndig vejledning af Mogens Enevoldsen uddannes en ny generation af redaktører til Herskind Boldklubs hjemmeside. I fremtiden skulle vi gerne se en masse nye spændende opslag om hverdagen i klubben.

Efterlysning!

Er du vild med at løbe?Og brænder du for at få andre med ud at løbe? Vi mangler en glad og initiativrig tovholder til at stå for koordinering af HB Runners aktiviteter. Måske er I et par stykker, som kan være fælles om opgaven. Kontakt gerne Ulla på 28 25 17 91, så vi kan […]