Idet vi i Herskind Boldklub er bevidste om, at vi er en mindre idrætsforening i et lille samfund, baseret på frivillige ledere og frivillig arbejdskraft, er vores vigtigste opgave og vision at skabe:

“Lokal SPORT med trivsel i højsædet” 

Sponsorerne er et vigtigt element i forbindelse med at kunne realisere Herskind Boldklubs visioner, de spiller en stor rolle i forhold til klubbens virke og er medvirkende til at vi løbende kan udvide vores aktiviteter og indkøbe nødvendigt udstyr. Vi takker sponsorerne for den løbende opbakning.

HB Familiesvømning featured image

HB Familiesvømning

Nyhed... Kom i svømmehallen med Herskind Boldklub. Herskind Boldklub har lavet en aftale med Hinnerup-badet om at leje deres faciliteter hver fredag hen over vinteren og derved bliver det muligt for alle at komme i svømmehallen.

Læs mere

Blog & Nyheder

Så er HB Familiesvømning startet…

Så er HB Familiesvømning startet og vi har været i svømmehallen for første gang.  Her er et par stemningsbilleder fra cafeteriet efter at vi havde været inde og svømme. Vi var i alt 12 familier og 48 personer i går og den første feedback har været overvældende positiv og umiddelbart fornemmer jeg at alle havde […]

HB Fit: Ny træner på holdet

Søren Hansen har sagt ja tak til at blive ny træner på HB Fit og havde idag den første træningsaften med holdet. Søren erstatter Peter Libergren i den nuværende træner-trio. Søren tager ligeledes hul på et 40 timers DGI CrossGym kursus allerede i den kommende weekend.