Idet vi i Herskind Boldklub er bevidste om, at vi er en mindre idrætsforening i et lille samfund, baseret på frivillige ledere og frivillig arbejdskraft, er vores vigtigste opgave og vision at skabe:

“Lokal SPORT med trivsel i højsædet” 

Sponsorerne er et vigtigt element i forbindelse med at kunne realisere Herskind Boldklubs visioner, de spiller en stor rolle i forhold til klubbens virke og er medvirkende til at vi løbende kan udvide vores aktiviteter og indkøbe nødvendigt udstyr. Vi takker sponsorerne for den løbende opbakning.

HB Familiesvømning featured image

HB Familiesvømning

Nyhed... Kom i svømmehallen med Herskind Boldklub. Herskind Boldklub har lavet en aftale med Hinnerup-badet om at leje deres faciliteter hver fredag hen over vinteren og derved bliver det muligt for alle at komme i svømmehallen.

Læs mere

Blog & Nyheder

Så fik HB endnu en livredder

I dag torsdag har Kate Lisby været til livredder prøve i Hinnerupbadet. Kate bestod med bravour og kan nu kalde sig livredder. Kate er nok mest kendt som den superseje instruktør på de 2 springhold om mandagen, men nu vil hun også få sin gang til HB Familiesvømning på de fredage, hvor hun er livredder. […]

Er du klar til nytårsløbet

Herskind Boldklub og Dagli Brugsen i Herskind afholder i fællesskab årets NYTÅRSLØB den 31/12-2018. Alle er meget velkomne Program: Kl. 10.00 – Velkomst ved Herskind Hallen Kl. 10.05 – Fælles opvarmning Kl. 10.15 – Løbsstart – gå, løb eller cykel – der er flere ruter at vælge imellem Kl. 11.00 – Bobler og andre forfriskninger […]